Afbeelding

Zomerse Feest der Giganten

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag 16 juni 2018 wordt het Zomerse Feest der Giganten gehouden. Men wordt uitgenodigd om langs te komen tijdens dit feest. Om 21.00 uur worden de gasten welkom geheten en er is een mogelijkheid dat de nieuwe wethouder er ook bij is. Het feest is op zaterdag 16 juni 2018 en is hét feest voor de Ridderkerkse vrijwilligers. Elk jaar zetten veel inwoners binnen de gemeente zich belangeloos in voor onze gemeenschap. En dat verdient waardering. Daarom houdt Connect2Act, in opdracht van de gemeente Ridderkerk, wederom het supergezellige Feest der Giganten. Alle vrijwilligers zijn van harte welkom.

Zomerse sferen

Dit jaar is het thema 'Zomer'. In de grote zaal van De Loods kan iedereen weer heerlijk dansen op de discovloer op de muziek van DJ Alan. In De Gooth maken ze er een gezellige ruimte van met zitjes en zuidelijke zang- en dansoptredens. De Ridderkerkse zanger met Spaanse roots Javi Escalar zal daar de stemming inzetten. Daarna kan men onder leiding van Dansschool 4Salsa meedoen met een workshop Merenque. Ook in Het Hooftkwartier hoeft men zich niet te vervelen. Daar kunnen de gasten terecht voor een tropische foto-shoot, een actief spel en wordt getrakteerd op zomers lekkers. Natuurlijk hopen ze dat iedereen weer verkleed komt om het zomerse feestgevoel te vergroten. Dus men kan de hawaii blouse en kleurige kleding alvast uit de kast halen. 

Waar en wanneer?

Ze ontvangen de gasten met veel plezier op zaterdag 16 juni van 20.30 uur tot 00.30. De locatie is Cultuur/jongerencentrum De Loods/De Gooth aan de P.C. Hooftstraat 4a te Ridderkerk. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Connect2Act via: info@connect2act.nl of 0180 430 440. 

Advertenties uit de krant