Afbeelding

'Feel-Good' psychologie voor vrouwen

Algemeen

BARENDRECHT - Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en graag meer inzicht wil hebben in het denken en handelen van mensen, is welkom bij de nieuwe cursus 'Feel-Good' psychologie voor vrouwen. Vanwege de grote belangstelling start een nieuwe cursus op vrijdag 2 november.

Cursusleidster drs. Maja Jeffkins: ,,Met de titel 'Feel-Good' wil ik benadrukken hoe inspirerend en positief deze cursus psychologie is. Aan de hand van herkenbare voorbeelden leg ik uit waarom mensen zich gedragen zoals zij doen in verschillende situaties. Ook geef ik vele tips en inzichten vanuit de psychologie om hier prettig en positief op te kunnen reageren.''

,,Onder meer positief omgaan en prettig communiceren met 'moeilijke types', Het Levenswiel, de kracht van kwetsbaarheid, Om-denken en mindful leven komen aan de orde. Wij doen geen rollenspel of kennismakingsronde. Een specifieke vooropleiding is niet nodig om deel te nemen. De cursusochtenden zijn niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Iedereen gaat met vele nieuwe inzichten en een positief gevoel naar huis!''

Meedoen aan deze cursus van acht bijeenkomsten kan voor 195 euro. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname. Aangeraden wordt om tijdig aan te melden. De bijeenkomsten zijn op de vrijdagochtenden 2, 16 en 30 november, 14 december, 18 januari, 1 en 15 februari en 8 maart van 9.30 tot 11.30 uur in theater Het Kruispunt, Middenbaan 111 in Barendrecht.

Iedereen die zich wil aanmelden of graag meer informatie wil, kan vrijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins op 010-2344554. Of kijk op www.praktischepsychologie.nl.

Advertenties uit de krant