Foto:

Vrijwilligers gevraagd voor brandweer

Dit jaar was de vrijwilligersprijs voor groepen voor de vrijwilligers van de Ridderkerkse brandweer (zie onder). Daarmee werd meer dan terechte waardering tot uiting gebracht voor de groep die letterlijk bij nacht en ontij paraat staat om in actie te komen. In de nieuwjaarsnacht waren de vrijwillige brandweerlieden zoals gebruikelijk paraat. In Ridderkerk hadden ze het dit keer betrekkelijk rustig. Terugkijkend op 2018 moest er wel vaker uitgerukt worden. Ook werd afgelopen jaar campagne gevoerd voor het verkrijgen van meer vrijwilligers. Dat heeft nieuwe mensen opgeleverd, maar er zijn er meer nodig (vervolg op pagina 3: Meer acties met minder mensen)