<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221918&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo decombinatieridderkerk.nl

David Ronaldo & The Dice live bij Bluezy

RIDDERKERK - Voor het radioprogramma 'Bluezy'  is op donderdag 5 december de Belgische formatie David Ronaldo & The Dice bij Radio Ridderkerk. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Gewapend met gitaar, gezegend met een rauwe doorleefde stem en ondersteund door een groep doorwinterde muzikanten die door de jaren heen hun sporen verdienden in de Belgische en Nederlandse rock en blues scène, brengt David Ronaldo een mix van bluesy rootsrock & Americana.
Vorige maand brachten ze het album 'Citizen of the world' uit. Tijdens concerten worden eigen songs uit dit album naadloos afgewisseld met eigenzinnige covers van hun muzikale helden als Neil Young, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Jimi Hendrix, Rory Gallagher, the Stones en Led Zeppelin.
Zij komen dit keer met de hele band en daardoor wordt het een elektrisch optreden. De band speelt concerten in 2 verschillende formules namelijk in een kleinere semi-akoestische setting of elektrisch met heel de band, die bestaat uit de muzikanten: David Ronaldo (zang en gitaar), Charly Verbinnen (gitaar), Marco Epis (drums) en Tim Van Passel (bas). 
De uitzending van "Bluezy" begint om 20.00 uur. Er is publiek welkom bij het optreden. De studio van Radio Ridderkerk is te vinden aan de Jonkheer de Sav. Lohmanstraat 1 en de toegang is gratis.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221918&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537089&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=decombinatieridderkerk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=298" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>