Logo decombinatieridderkerk.nl

Activiteiten Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer

RIDDERKERK - De komende tijd vinden er verschillende activiteiten plaats bij Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer.

Verdedigingskunst

Bij de Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer wordt elke vrijdag avond les gegeven in de verdedigingskunst Shaolin Kempo. Er wordt in twee groepen getraind voor zowel jeugd als volwassenen. Afgelopen zondag 24 november tijdens het NK Kempo in Ede hebben drie jeugdleden diverse medailles gewonnen. Zo behaalde julian Yau de eerste prijs tijdens semi contact wedstrijden en mag zich Nederlands kampioen 2019 noemen. Tweede plaatsen werden behaald door Justin Wu en Jocelyn Yau. De leraren zijn uiteraard super trots op deze geweldige prestaties.Elke vrijdagavond om 19.30 uur is men welkom voor een gratis proefles in het Wijkcentrum aan de Reijerweg 62.

Lunch voor bewoners 

Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer, Het Ideeteam Slikkerveer en Woningbouw vereniging Slikkerveer hebben hun handen ineen geslagen om een lunch te organiseren voor alle bewoners van Slikkerveer die de leeftijd van 70 jaar (en ouder) hebben bereikt. Op zaterdag 11 januari wordt er een uitgebreide lunch geserveerd van 12.00 tot 14.00 uur. Iedere bewoner van Slikkerveer met de leeftijd van 70 jaar en ouder kunnen zich hiervoor inschrijven bij het Wijkcentrum aan de Reijerweg 62. Men kan ook bellen naar telefoonnummer 06-409 88 261 of een email sturen naar info@sws-slikkerveer.nl. De lunch wordt gratis aangeboden en er is plaats voor maximaal 75 personen. 

Nieuw Begin borrel

Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer start in 2020 met het beheer in het Wijkcentrum op basis van vrijwilligers. Om dit te vieren houden zij op vrijdag 3 januari een "Nieuw Begin" borrel. Naast de genodigden zijn ook de inwoners van Slikkerveer van harte welkom op deze borrel. Het wordt uiteraard gehouden in het wijkcentrum aan de Reijerweg 62 van 19.00 tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom. 


Kerstmarkt 

Op zaterdag 14 december houdt Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer een kerstmarkt van 10.00 tot 16.00 uur. Ook dit jaar staan er weer leuke tafels met een groot aanbod van kerst kadootjes en meer. Ook kan men een heerlijk kopje koffie drinken of een lunch nuttigen tegen kleine prijsjes. De entree is gratis. Men is van harte welkom om een kijkje te nemen.

Meer berichten