Afbeelding
Foto: Mark Isarin

Nieuwjaarsexpositie van Kunstroute Ridderkerk

Algemeen

RIDDERKERK - Tot en met 9 januari 2020 kan men in de middenbeuk van het gemeentehuis genieten van de meest uiteenlopende kunst van kunstenaars verbonden aan de Stichting Kunstroute Ridderkerk. Er is voor ieders smaak wel iets moois te zien. 

Naast het inmiddels misschien vertrouwde werk, zijn er in het afgelopen najaar vijf nieuwe kunstenaars toegelaten tot de Kunstroute, te weten Anneke Slagboom (schilderijen), Sharon van Wijngaarden (fotografie), Marja Tholenaars (keramiek), Nadja Novali  (schilderijen) en Laurens Spier (brons). Van hen is in deze expositie ook werk te zien. 
De expositie, die voor de kerst al is ingericht, bevat dan ook een keur aan verschillende disciplines in kunst. Te bewonderen zijn schilderijen, foto's , sieraden, keramiek, hoeden, grafiek, brons en meer. Reden genoeg dus om eens binnen te lopen en u te laten verrassen wat er allemaal voor apart werk wordt tentoongesteld. 
Een bezoek aan deze expositie kan men ook combineren met het bezoek aan de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Ridderkerk op 2 januari. Anders tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. Voor meer informatie: www.kunstrouteridderkerk.nl.
 

Advertenties uit de krant