De Primera in de Ridderhof is veel groter geworden
De Primera in de Ridderhof is veel groter geworden

Primera fors uitgebreid

Algemeen

RIDDERKERK - In winkelcentrum Ridderhof is na een korte verbouwing de Primera heropend met een veel groter vloeroppervlak. Schuin tegenover Albert Heijn is de winkel vier keer zo groot geworden.

Met die uitbreiding is ook het aanbod veel groter geworden. Toegevoegd aan het assortiment zijn kantoorartikelen en cadeautjes voor elke gelegenheid. Zo zijn er rompertjes, glazen en mokken met leuke opschriften en kan er gekozen worden uit leuke snoeppotjes met felicitaties of wensen. Ook zijn er Rotterdamse tegelwijsheden te vinden. Een plekje gekregen hebben ook biologische kaarsen, een zuil met opladers, oortjes en tegoedbonnen voor Apple Store en Google Play Cards. Compleet met even te gebruiken leesbrillen is er een tafel waarop men ter plekke kan uitvinden of men geluk heeft met gekochte Krasloten.
De winkel heeft als voorheen het volledige aanbod van de Nederlandse Loterij (o.a. Staatsloten, Lotto, Toto) en is officieel pakketpunt van Post.nl. Een nieuwe service in de winkel is het maken van pasfoto's.
Verantwoordelijk voor de nieuwe Primera is Joey Verveer. Hij heeft de zaak overgenomen van zijn ouders, die 45 jaar geleden met een kleine tabaksshop in de Ridderhof begonnen. Vader Thijs is inmiddels met pensioen en moeder Cora zal er eind dit jaar mee stoppen. Met de rookwaren is nog altijd een grote wand gevuld in de huidige winkel. Ook de liefhebbers van een goed sigaartje kunnen er op hun wenken bediend worden.

Advertenties uit de krant