Different Koek
Different Koek (Foto: Roelie 't Jong)

Different Koek op TV

RIDDERKERK - In de studio van RTV-Ridderkerk trad het Ridderkerkse Popkoor Different Koek op in het kader van het eerste jubileum. Het popkoor oefent wekelijks en zingt regelmatig bij optredens. Voor TV Ridderkerk werd een scala aan populaire liedjes vertolkt. Presentator Arjan 't Jong ging daarnaast in gesprek met Aimée Bongers van het popkoor Different Koek, dat onder leiding stond van de deze zomer vertrekkende dirigent Marcel Bleeker.
Deze aflevering van Spotlight is te zien vanaf maandag 23 maart t/m vrijdag 27 maart meermalen in de middag en avond op elk oneven heel uur. Het programma is te zien tussen 16.00 en 22.00 uur.