Logo decombinatieridderkerk.nl

Doe mee met de Vitaal Vooruit 1 2 3 campagne

RIDDERKERK - De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland organiseert van 21 september tot en met 15 november 2020 de Vitaal Vooruit 1,2,3 campagne. Gewichtsconsulente Thecla van Gewicht en Voeding Ridderkerk: “Ik hoop dat ik de inwoners van Ridderkerk kan uitdagen om ook mee te doen, het is een mooie actie om het eetpatroon direct te beïnvloeden en te focussen op een gezonde toekomst”.

De campagne legt de nadruk op 3 praktische eet-uitdagingen voor elke dag, die dus samen de 1,2,3 uit de campagnetitel vormen: 1 handje noten, 2 stuks fruit en 3 ons groente. Gewichtsconsulent Thecla daagt de inwoners van Ridderkerk uit om in de komende weken - in ieder geval tot het einde van de campagne op 15 november - mee te doen met de driedelige dagelijkse challenge.
“Het mooiste is het als je elke dag kunt voldoen aan de uitdaging, maar ik begrijp ook dat dat niet altijd lukt,” zegt Thecla. “De één heeft meer moeite met groente eten, waar de ander juist het fruit vergeet. Maar door er elke dag weer voor te gaan, maak je uiteindelijk een groot verschil: blijvend-veranderende eetgewoonten die je gezondheid verbeteren op de lange termijn.” De campagne heeft bewustwording als belangrijkste doelstelling, al ligt er ook een grote nadruk op variëren met gezonde voeding. Thecla: “En als we er de weegschaal positief mee beïnvloeden, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen!”.

Meedoen is eenvoudig: beslis dat je vanaf vandaag elke dag probeert om aan de driedelige uitdaging te voldoen. Volg Gewicht en Voeding Ridderkerk via Facebook: https://www.facebook.com/GewichtenVoedingRidderkerk waar veel tips en informatie gedeeld wordt.

Meer berichten