Het restaurant van Ross Lovell is veranderd in een pop-up wijnwinkel
Het restaurant van Ross Lovell is veranderd in een pop-up wijnwinkel

Restaurant van Ross Lovell tijdelijk veranderd in bijzondere wijnwinkel

Algemeen

RIDDERKERK - Het restaurant van Ross Lovell in Rijsoord is tijdelijk veranderd in een pop-up wijnwinkel. Verkoop van wijnen aan particulieren was het restaurant niet vreemd. Restaurantbezoekers wilden hun favoriete wijnen ook graag thuis drinken.

Het gesloten restaurant verkoopt nu volop wijnen uit eigen voorraad. Maître-sommelier Isabella Wildtham en andere wijnkenners van Ross Lovell kunnen er goed advies bij geven. “Passende wijnen voor een thuisdiner of een andere gelegenheid. We hebben er een breed assortiment voor met gevarieerde prijzen. Natuurlijk de kwaliteitswijnen van bekende wijnhuizen, maar ook instapwijnen. Voor feestelijke momenten hebben we ook grote flessen. We bieden dit allemaal voor scherpe prijzen aan” stelt Isabella.

Oliebollen
De keuken van Ross Lovell draait nu alleen voor afhaalmenu’s en bezorging. Het is mogelijk om zelf een drie-gangenmenu voor thuis samen te stellen. Voor de kerstdagen kan men ook kant-en-klare brunches en/of kerstdiners bestellen. Ook worden er de hele maand december verse oliebollen gebakken. Wie de pop-up winkel bezoekt kan zonder bestelling vooraf het gewenste aantal oliebollen mee krijgen. Ze kosten € 1 per stuk en € 5 voor zes.
De tijdelijke wijnwinkel aan de Rijksstraatweg 67 is alle dagen van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 12.00 uur.
Voor meer informatie: 0180-420996 of www.rosslovell.nl.

Advertenties uit de krant