Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>De winnaar(s) van de pubquiz maken kans op mooie prijzen. </p>

De winnaar(s) van de pubquiz maken kans op mooie prijzen.

Autopuzzelrit en eerste Rezoordse PubQuiz tijdens coronaproof Koningsdag

RIJSOORD - Oranjevereniging “Nederland & Oranje” Rijsoord heeft een coronaproof Koningsdagprogramma. Kinderspelen in de ochtend zijn er daarom niet bij, maar de autopuzzelrit gaat wel door (zonder dat men de auto uit hoeft!). ’s Avonds wordt online de eerste Rezoordse PubQuiz gepresenteerd.

Aanmelden voor de autopuzzelrit kan tussen 13:00 en 13:30 vanuit de auto aan de Vlasstraat ter hoogte van het Visclubgebouw. Let op! Maximaal 1 huishouden per auto. Deelname voor niet-leden is €5.00 voor bestuurder en bijrijder. Voor elk extra ander gezinslid moet € 2,50 betaald worden. De winnaars worden ‘s avonds tijdens het quizprogramma bekendgemaakt.

Live tussenstanden

De Rezoordse PubQuiz wordt van 20.00 tot 22.00 uur live gestreamd via YouTube. Men kan het zo allemaal meemaken op TV, tablet, computer of telefoon. Met een tweede apparaat zal men digitaal kunnen antwoorden.

Er worden allerlei vragen gesteld over Rijsoord en omstreken, ook door bekende Rijsoordenaren! Tijdens de Pubquiz zullen live tussenstanden te zien zijn. De winnaar(s) maken kans op mooie prijzen. Voor deelname moet men voor 20.00 uur klikken op de link op de website: www.oranjevereniging-rijsoord.nl.

Meer berichten