Het Etalage-team v.l.n.r. Tijmen, Kim, Maarten, Nick, Willem en Annette.
Het Etalage-team v.l.n.r. Tijmen, Kim, Maarten, Nick, Willem en Annette.

Bijzondere verhalen uit de regio in nieuw magazine de ‘Etalage’

Algemeen

REGIO - Op donderdag 20 mei vierden de initiatiefnemers de geboorte van een nieuw lokaal magazine met aandacht voor verhalen uit de BAR-Gemeentes; de ‘Etalage’.

Het nieuwe magazine is een samenwerking tussen de zakelijke vrienden BAR Lokale Media, Delta Makelaars en Schinkelshoek Communicatie. Geboren uit een gezamenlijke behoefte om lifestyle, shopping, horeca, ondernemerschap en bijzondere verhalen uit de BAR-regio te bundelen én een podium te bieden. Zodat zij inspiratie kunnen bieden voor al het moois in de buurt.

Mooie mensen

“De eigen buurt biedt volop kansen om een mooie dag te beleven, waarvoor je echt niet altijd de stad in moet. Daarnaast wonen er mooie mensen die echt impact maken, die inspireren en je tot nadenken zetten.”

Mooie verhalen, creatieve ondernemers of interessante plekken uit Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk krijgen een podium in het magazine ‘Etalage’. Als ode aan iedereen die zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt of iets bijzonders doet. 

Bijzonder verhaal

In deze eerste editie start het magazine met verhalen van een lokale wereldkampioen bakken, een horeca-onderneemster die haar droom verwezenlijkt in coronatijd en een familie die al dertien pleegkinderen in huis nam. Maar je leest ook waar je goede koffie haalt, wie je planten kan oplappen en waar je de mooiste mode-items haalt. 

Heb jij een bijzonder verhaal? Neem contact op met de redactie via www.etalagemagazine.nl Nieuwsgierig naar het magazine? Pak het gratis mee als je het tegenkomt in een van de winkels in de regio.

Advertenties uit de krant