Balbeheersing van jong talent.
Balbeheersing van jong talent. Foto: Ronald Hooijmeijer

Succesvolle oranjetraining van vv Rijsoord

Algemeen

RIDDERKERK - Jij komt toch ook met je vriendje of vriendinnetje naar de oranjetraining? Met die oproep op de social media kanalen probeerde het bestuur van vv Rijsoord nieuwe talenten naar de Vlasstraat te trekken. En ze kwamen opdraven.

Woensdag 19 mei stonden zo’n honderd meiden op de velden van de blauw witten. De trainers van de jeugdafdeling hadden een parcours uitgezet waar de jonge talenten in verschillende disciplines konden laten zien wat ze in huis hadden.

Donderdag 20 mei waren de jongens aan de beurt. Alle velden waren nodig om de tweehonderd jeugdigen de ruimte te bieden. Er werd op doel geschoten, gedribbeld, felle sprintjes getrokken en voetvolley gespeeld. Ook aan de oproep om in de mooiste of gekste oranjeoutfit deel te nemen, hadden de kinderen goed geluisterd. 

Tof evenement

Daarmee werd de oranjetraining een kleurrijk en vrolijke happening. Met een flesje sportdrank in de hand en een lolly in de mond verlieten de talenten het sportpark.

Of het doel om nieuwe leden aan te trekken behaald is, is nog even afwachten. Maar trainers en bestuur van de jeugdafdeling van vv Rijsoord zijn er in ieder geval in geslaagd een tof evenement voor de kleinste voetballiefhebbers neer te zetten. Wie lid wil worden van vv Rijsoord kan voor meer informatie contact opnemen met Mariëtte van der Hoek via een mailtje naar: nieuweleden@vv-rijsoord.nl.

Advertenties uit de krant