Afbeelding
ingezonden mededeling

Coop staat sterk in Drievliet

Algemeen

Coop is dé supermarkt van het Vlietplein. Met een winkelvloer van ruim 1000 m2 is deze vestiging de status van buurtsuper ontstegen. “We kunnen als full service supermarkt wedijveren met alle andere supermarkten” zegt bedrijfsleider Narinder Damari.

Binnen het brede assortiment heeft de Coop van Drievliet ook biologische, vegetarische en glutenvrije artikelen. Daarnaast heeft de supermarkt als sterke troeven vooral de versafdelingen. Er is in het bijzonder ingezet op een grote broodafdeling en een breed groente- en fruitaanbod. “En de kwaliteit moet natuurlijk altijd goed zijn. Dagelijks vers brood en altijd verse groente” benadrukt de bedrijfsleider.

Sterk team
Gratis parkeren wordt ook als een belangrijk pluspunt gezien. Ook is er een sterk team dat mede bepalend is voor de sfeer in de winkel. “En het zijn de supermarktmedewerkers die de een winkel maken of breken. De betrokkenheid is hier groot. Klantvriendelijkheid staat natuurlijk voorop, maar het voelt hier ook wel als een moderne dorpswinkel. We kennen veel van onze klanten en die klanten kennen elkaar vaak ook onderling. Er wordt vaak tussen de schappen of bij de kassa even bijgepraat” is de ervaring.

Voetbalplaatjes
Ook op andere manieren is de Coop lokaal betrokken. In februari/maart van dit jaar hoopt de supermarkt bijvoorbeeld weer te starten met een voetbalplaatjesactie in samenwerking met vv Rijsoord. “Vijf jaar geleden hebben we dat ook gedaan en dat was een groot succes. Door corona is maken van alle foto’s nu wat lastiger. De startdatum staat daarom nog niet vast. Maar het komt er zeker van!”

Het PLUS-etiket, dat de supermarkt mogelijk in de loop van dit jaar of volgend jaar krijgt, zal het karakter van de supermarkt niet veranderen. “Het zal wel resulteren in een nog breder assortiment” verwacht Damari. Vlietplein 191-197 - 2986 GM Ridderkerk

Advertenties uit de krant