Afbeelding

‘Weggeefplank’ bij kringloopwinkel

Algemeen

RIDDERKERK - Een van de planken van de kringloopwinkel Het Anker, gevestigd in het Wijkvoorzieningencentrum (WVC) Bolnes, is onlangs omgedoopt tot ‘weggeefplank’. 

De hoge inflatie, mede veroorzaakt door de gevolgen van de oorlog in Oekraïne, zorgt ervoor dat het voor steeds meer huishoudens een probleem wordt om rond te komen. Deze plank is in het leven geroepen voor bewoners van Bolnes die niet weten hoe ze die avond iets te eten op tafel moeten krijgen. Wie niet rond kan komen mag vier producten per dag van de plank komen ophalen. Op de weggeefplank staat een wisselend assortiment van houdbare voedingsmiddelen en soms ook artikelen voor babyverzorging. Wie de crisis niet raakt, wordt u uitgenodigd om houdbare producten, in ongeopende verpakking, op deze plank achter te laten.
Van maandag tot en met vrijdag van 9.30-16.00 uur is de kringloopwinkel aan de Noordstraat 255-A. Geopend. Men kan er terecht voor boeken, keukengerei, mooie huisdecoratie, kinderspeelgoed, kleding en nog veel meer. Ook is men welkom voor een gezellig praatje en kan men zich als vrijwilliger aanmelden. Wie spullen heeft die nog een tweede ronde meekunnen, kan deze tijdens de openingstijden inleveren.

Advertenties uit de krant