Afbeelding
Ingezonden mededeling

Flexibel ondernemen met een gehuurde bouwkeet

Algemeen

Groeit jouw bedrijf als kool, maar zit je met je handen in het haar omdat je niet weet waar je al je spullen en personeel moet onderbrengen? Of sta je op het punt te verhuizen en heb je tijdelijk extra opslagruimte nodig? Dan is het huren van onze bouwkeet dé oplossing voor jou.

Onze flexibele en voordelige optie biedt uitkomst voor elke ondernemer die snel en eenvoudig zijn ruimtebehoefte wil invullen. In dit artikel gaan we hier verder op in.

Voor elke uitdaging een passende bouwkeet

Bouwketen, ook wel bekend als werfketen of portfolio keten, zijn er in alle soorten en maten. Van compacte units die vooral geschikt zijn voor de opslag van materialen en gereedschap, tot ruime exemplaren die niet onderdoen voor een echt kantoor. Denk aan sanitair, airconditioning, keukenapparatuur en een complete ICT-infrastructuur.

Maar wist je dat je onze bouwkeet ook perfect kunt inzetten als tijdelijke werkplaats, kantine of zelfs showroom? Met de juiste inrichting tover je zo’n ogenschijnlijk eenvoudige unit om tot een functionele en representatieve ruimte die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsactiviteiten.

Supersnel geplaatst en direct inzetbaar

Het mooie van onze bouwkeet huren is dat ze in een handomdraai geplaatst kunnen worden. Vaak staan ze al binnen enkele dagen na jouw bestelling op de gewenste plek. Dat is een groot voordeel ten opzichte van traditionele bouwprojecten, die al snel weken of maanden in beslag nemen. Voor een bouwkeet is amper voorbereiding nodig. Een stevige ondergrond, zoals stelconplaten, volstaat meestal als fundering. Vervolgens worden de units kant-en-klaar afgeleverd en ter plekke in elkaar gezet, inclusief alle benodigde aansluitingen voor elektriciteit, water en riolering.

Je kunt dus vrijwel direct aan de slag in jouw nieuwe tijdelijke onderkomen. En het mooiste? Mocht jouw ruimtebehoefte tussentijds veranderen, dan kunnen wij je bouwkeet net zo makkelijk weer uitbreiden, verplaatsen of verwijderen. Hoe flexibel wil je het hebben?

Slim huren zonder zorgen

Je vraagt je misschien af: waarom zou ik een bouwkeet huren en niet gewoon kopen? Dat zit hem in de betaalbare instap en het ontzorgende gemak. Bij huur hoef je niet in één keer een groot bedrag te investeren, maar betaal je een overzichtelijk maandbedrag zolang je de ruimte nodig hebt. Alle onze bijkomende diensten, van transport tot onderhoud, zijn in dat

bedrag inbegrepen. Zo houd je grip op de kosten en kun je je focussen op waar je goed in bent: ondernemen.

Bovendien is huren extra aantrekkelijk als je de bouwkeet voor een kortere periode nodig hebt, zeg minder dan 5 jaar. Of als je nog niet precies weet hoe lang je de ruimte gaat gebruiken. Zo beperk je het risico op overcapaciteit en houd je maximale flexibiliteit.

Maximale flexibiliteit voor elke ondernemer

Of je nu tijdelijk extra opslagruimte of een volwaardige werkplek nodig hebt, onze bouwketen bieden voor elk scenario een passende oplossing. Dankzij de snelle plaatsing en heldere huurvoorwaarden behoud je optimale wendbaarheid tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kun je vol vertrouwen doorgroeien of verhuizen, zonder dat de huisvesting van jouw bedrijf je hoofdbrekens kost.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze bouwkeethuur voor jouw onderneming? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met de ervaren adviseurs van RECO. Met ons uitgebreide aanbod en deskundig advies helpen we je graag verder om van jouw tijdelijke ruimte een blijvend succes te maken.

Advertenties uit de krant