FeelGood-dagen met Aardoom

Jeugd

In het weekend van 7 en 8 september komt een team van FeelGood Garden specialisten naar de Tuinen van Appeltern. Dionysios Sofronas van het Ridderkerkse hoveniersbedrijf Aardoom behoort tot deze tuinontwerpers, die zich sterk maken voor het concept van energetische tuinen.

Zij organiseren daarom speciaal een weekend in De Tuinen van Appeltern om bezoekers en geïnteresseerden kennis te laten maken met dit concept. Op de 15 à 20 bestaande FeelGood ervaringsplekken in het park kunnen belangstellenden de positieve en negatieve invloeden ervaren.

Naast de lezingen en rondleidingen kunnen de bezoekers ook wichelroede lopen, een Feng Shui workshop volgen en het FeelGood Plein bezoeken. Op dit FeelGood Plein vindt u een plantenmarkt met onder andere persoonsgebonden beplanting, mineralen, versteend hout en Flowform waterelementen. Hier zijn wederom gespecialiseerde FeelGood Garden ontwerpers aanwezig die uitleg geven over de energetische tuin.

Voor meer informatie en toegangsprijzen: www.appeltern.nl. Voor korting op de entreeprijs kan men contact opnemen met Aardoom hoveniers: info@aardoomhoveniers.nl of bel: 0180-428458.

Advertenties uit de krant