Marco Stad, John van der Toorn, Dennis Broers
Marco Stad, John van der Toorn, Dennis Broers

HBM Dakbedekking/Taveri viert drie kampioenschappen

Sport

Tafeltennisvereniging HBM/Taveri had dit najaar acht seniorenteams en drie jeugdteams ingeschreven voor de najaarscompetitie. Inmiddels zijn de laatste wedstrijden gespeeld en kan de balans worden opgemaakt.

Bij de jeugd van HBM/Taveri wist het eerste team zich helaas niet te handhaven in de derde klasse. Nigel, Tim, Lucas, Jeremy en Kenno mogen in de voorjaarscompetitie proberen het kampioenschap in de vierde klasse binnen te halen om zo weer een plaats in de derde klasse te heroveren. Team twee en het debuterende team drie waren net niet in staat om kampioen te worden in de vierde resp. vijfde klasse. Beide teams hebben desalniettemin een prima prestatie neergezet. Zij zullen in het nieuwe jaar vast weer hoge ogen gooien!

Bij de senioren van HBM/Taveri vielen er drie kampioenschappen te vieren. Het is een prestatie van formaat dat de heren van team 1 op landelijk niveau in de derde divisie mochten uitkomen. Helaas werden Robert, Patrick en Bram te licht bevonden. Daar waar het team 1 niet is gelukt om zich te handhaven, wist het reguliere team 2 vrij eenvoudig kampioen te worden in de eerste klasse. Al in de voorlaatste wedstrijd waren Marco, John en Dennis niet meer te achterhalen door de andere teams. Van de duo teams werden zowel duo 1 (tweede klasse) als duo 2 (derde klasse) met overtuiging kampioen. Duo 3 (Jeftha en Ricardo) wist knap beslag te leggen op de tweede plaats.

Al met al een najaarsseizoen waarin de tafeltennissers van HBM/Taveri zich op sportief vlak van hun beste kant hebben laten zien. De teams kunnen zich in de komende weken opladen voor de start van het voorjaarsseizoen.

Foto's Dennis Broers 

 

Advertenties uit de krant