Afbeelding

RLTC zet in op de jeugd, open dag 2015

Sport

RIDDERKERK - Het tennisseizoen bij RLTC wordt ook in 2015 weer geopend met een Open Dag. Op zondag 29 maart van 11 uur tot 16 uur vinden er op het tennispark aan het Dijkpad 1 in Bolnes (een zijstraat van het Dijkje) allerlei activiteiten plaats. Onder het genot van een hapje en drankje kun je vrijblijvend informatie krijgen over het lidmaatschap en tennislessen bij RLTC.

De trainers van RLTC verzorgen een aantal tennisclinics: Voor de jeugd tot 12 jaar van 11 tot 12 uur, daarna is de jeugd vanaf 12 jaar aan de beurt en senioren kunnen van 13 tot 14 uur een clinic volgen. De jeugdclinics eindigen met prijsschieten. 

Tennisleraar Glenn Smits, dit jaar deelnemer ABN-Amro WTT dubbeltoernooi, zal van 14.30 tot 15.30 uur een demonstratiepartij spelen samen met een regionale topper en twee jeugdleden.

Vanaf dit jaar werkt RLTC met een maandabonnement voor de jeugd tot en met 12 jaar. Onder voorwaarden is er een abonnement voor 16,50 euro per maand. Dit is inclusief lessen en een racket. Deze week wordt er op diverse scholen een flyer uitgedeeld.
Voor de kinderen is er onder andere een springkussen aanwezig. Lid worden op deze dag, levert 50% korting op. www.rltc.nl en www.facebook.com/RLTCbolnes

Advertenties uit de krant