Prinsessen en ridders zijn weer welkom op de Donckse Fair.
Prinsessen en ridders zijn weer welkom op de Donckse Fair.

Donckse Fair 2021 voor jong en oud

Algemeen

RIDDERKERK - Kunst, Food, Ambacht & Kitsch. Dit zijn de vier thema’s die op de Donckse Fair 2021 worden gepresenteerd. Er zijn presentaties en verschillende workshops aan opgehangen.

Fernande Hora Siccama - des Tombe zal tijdens de Donckse Fair met haar werk exposeren en twee workshops geven voor het maken van een duurzame bloemenkrans. Een andere workshop is Schapen Drijven. Uitdaging daarbij is om schapen over een uitdagend parcours te drijven, al of niet met behulp van de honden. Ervaren trainers zullen deze workshops met respect voor de dieren begeleiden. In de loop van de dag zijn er drie workshops, waaraan steeds tien personen kunnen meedoen.

Prinsessen Parade

Gezien het succes en de beleving van de ridders en prinsessen van vorig jaar, wordt ook bij deze editie een Ridders en Prinsessen Parade gepresenteerd. Sommige ridders en prinsessen waanden zich op een kasteel en voelden zich echt een ridder of prinses. Het was geweldig te zien de beleving van deze kinderen. De parade van dit jaar is in een iets andere vorm. 

Deelname kost €10 per kind, inclusief één toegangsbewijs voor een begeleider. Er is een ochtend en een middag show. Op de website van de Donckse Fair staat alles over de workshops voor jong en oud. Na aanmelding ontvangt men per email een bevestiging met eventuele verdere instructies. Ook de ticketverkoop is gestart via de website: www.huystendonck.nl/doncksefair.

Advertenties uit de krant