De heer Bonsaksen komt weer taxeren in de Oudheidkamer
De heer Bonsaksen komt weer taxeren in de Oudheidkamer

Uitbreiding met dans- en filmlessen

Algemeen

Naast de reguliere theater- en musicallessen zal Building Arts vanaf september starten met het aanbieden van dans- en filmlessen in Ridderkerk.

Voor de danslessen heeft Building Arts een extra dag toegevoegd aan het lesrooster. Elke vrijdagmiddag worden danslessen gegeven tussen 16.00 en 20.00 in de spiegelzaal van het gemeentehuis. Daar zal een professionele dansdocent klaarstaan om je van alles aan te kunnen leren en uitleggen over ballet en moderne dans. De danslessen zijn voor iedereen tussen 4 en 12 jaar oud en kosten € 5 per uur. De filmlessen worden toegevoegd aan het lesrooster van de maandag.

Afwisselend aanbod
"Dans- en filmlessen mogen dan ook absoluut niet ontbreken in ons lesrooster. Met nieuw lesaanbod hopen we stap voor stap meer mensen te kunnen bereiken en begeleiden in hun ontwikkeling!" zegt Marco van 't Wout, Creatief Directeur van Building Arts: "Elk mens is uniek en heeft andere interesses. Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te bereiken is het noodzakelijk om een divers en afwisselend aanbod te hebben. Met nieuw lesaanbod hopen we stap voor stap meer mensen te kunnen bereiken en begeleiden in hun ontwikkeling."
Building Arts zet kunst in als middel door haar cursisten persoonlijk en individueel te coachen en begeleiden in hun ontwikkeling. Niet alleen van hun talent en creativiteit, maar ook in hun zelfvertrouwen en cognitieve- en sociale vaardigheden. Meer informatie over aanbod en het actuele lesrooster zijn te vinden op www.building-arts.nl/education. Aanmelden voor een gratis proefles kan via: info@building-arts.nl.

Advertenties uit de krant