Afbeelding

Zeg, kan ik je man even lenen?

Algemeen

BARENDRECHT – Toneelvereniging Barendrecht komt zaterdag 28 november met een nieuwe klucht.
Het vrolijke spel in drie bedrijven, 'Zeg, kan ik je man even lenen?', is weer een aaneenschakeling van smoesjes, verwarring en hilariteit. Het is geschreven voor Hans van Wijngaarden.

Agnes vraagt buurman Bas te leen en niet om de gootsteen te ontstoppen. Ze heeft even een man nodig om haar oom en tante om de tuin te leiden. Buurvrouw Irene stemt toe, maar ze vergeten even dat de ouders van Bas ook op visite komen en dochter Evelyn niet zo gemakkelijk meegaat in die 'leugentjes om bestwil'. Dan is er ook nog een chauffeur die alles nog ingewikkelder maakt.

Kortom: het beloofd weer een gezellige en humorvolle avond te worden in Het Kruispunt. Het stuk wordt geregisseerd door Etienne de Graaff.

Toneelvereniging Barendrecht heeft al bijna dertig jaar de lachers op haar hand. Het is dan ook niet voor niets dat theater Het Kruispunt de toneelvereniging heeft opgenomen in de programmering.
Op Facebook (zoek op Toneelvereniging Barendrecht) en http://toneelverenigingbarendrecht.weebly.com zet de vereniging regelmatig filmpjes en foto's van de repetities.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaartjes á 15,50 euro zijn verkrijgbaar via de kassa van theater Het Kruispunt en via www.theaterhetkruispunt.nl. Na afloop wordt er gezellig nagefeest met muziek van deejay Ed Verhage.

Advertenties uit de krant