Afbeelding

Doe mee met NLdoet op 11 en 12 maart

Algemeen

RIDDERKERK - In het weekend van 11 en 12 maart organiseert het Oranjefonds weer de grootste vrijwilligersactie van ons Koninkrijk. Een uitgelezen kans om een grote klus te klaren én nieuwe vrijwilligers te werven.

Denk aan het opknappen van een clubgebouw, het repareren van speelgoed of materiaal, zomerklaar maken van een moestuin, of een spelmiddag met bewoner. Meedoen aan NLdoet kan eenvoudig via de website www.nldoet.nl. Men meldt een klus aan en deze is voor belangstellenden zichtbaar. NLdoet is ook erg geschikt om als groep een dagdeel anderen te helpen, bijvoorbeeld vanuit een bedrijf, maatschappelijke organisatie, familie of school.

Ook deze keer kan men bij het Oranje Fonds een bijdrage aanvragen voor een NLdoet klus. De maximale bijdrage is 400 euro. De aanvraag moet in ieder geval op 25 januari bij NLdoet binnengekomen zijn. Dat kan uitsluitend digitaal.

Elke organisatie die zich aanmeldt ontvangt in ieder geval een NLdoet promotiepakket. Voor inspiratie en voorbeelden is er op de site van NLdoet veel informatie te vinden. Maar men kan ook voor advies terecht bij Connect2Act als intermediair voor NLdoet. Lokaal ondersteunt Connect2Act de promotie.   

Meer informatie via 0180 – 430 440, vrijwilligerswerk@sportenwelzijn.nl of kijk op www.connect-2act.nl.

Advertenties uit de krant