Logo decombinatieridderkerk.nl
Ook een tafelgoochelaar verraste de senioren
Ook een tafelgoochelaar verraste de senioren (Foto: )

Kerstdiner voor eenzame ouderen

RIDDERKERK - Maandag 17 december verzorgden het Nationaal Ouderenfonds en Van der Valk een kerstdiner voor eenzame ouderen in Ridderkerk. Met behulp van betrokken partijen, weten zij veel ouderen in de wijk te bereiken.
Natasja Lieshout van Aafje Gezellig op Stap is een van de schakels die binnen Ridderkerk een breed netwerk heeft onder de thuiswonende senioren. Maar liefst 85 Ridderkerkers hebben zich hierdoor op kunnen geven. "Ik vind het geweldig dat ik ook dit jaar weer klanten mocht uitnodigen voor een verzorgd diner' vertelt de coördinator van Aafje Gezellig op Stap. "Juist de ouderen die niet vaak de deur uit kunnen of die het wat minder breed hebben, kunnen door deze samenwerking een middagje genieten. De extra aandacht tijdens deze avond doet hen enorm goed."
Tijdens het diner was er een tafelgoochelaar voor entertainment en heeft iedereen na afloop een leuk kerstpresentje mogen ontvangen. Ook zijn de kerstkaarten van de kerstkaartenactie uitgedeeld; een samenwerking tussen het Nationaal Ouderenfonds en PostNL.
Aafje Gezellig op stap organiseert geheel verzorgde daguitstapjes met begeleiding voor onder anderen klanten van Aafje. Door scherpe prijsafspraken te maken met partners proberen zij de kosten voor klanten en geïnteresseerden zo laag mogelijk te houden. Elke maand staat er een nieuw uitstapje op de planning.

Meer berichten