Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Ellen van de Woestijne, voorzitter van de BIZ, heeft vorige week samen met wethouder Henk van Os de &nbsp;eerste bloemetjes buiten gezet.</p>

Ellen van de Woestijne, voorzitter van de BIZ, heeft vorige week samen met wethouder Henk van Os de  eerste bloemetjes buiten gezet.

Fleurige én groenere aankleding voor Ridderkerkse Winkelhart

RIDDERKERK - Het Winkelhart Ridderkerk is er een stuk kleuriger op geworden. Werden al eerder in het buitengebied banners met vrolijke kleuren aangebracht en in de binnengebieden kleurrijke lampionnen opgehangen, sinds vorige week zijn daar nog 25 bloementorens bijgekomen.

De winkeliersorganisatie BIZ Winkelhart Ridderkerk heeft samen met anderen al langer gepleit voor meer groene aanvulling om het centrum aan te kleden. Gelukkig konden we op een samenwerking met de gemeente Ridderkerk rekenen om dit te realiseren. 

Continuïteit

Er wordt hard gewerkt aan een Ontwikkelperspectief die het centrum op afzienbare tijd een nieuwe invulling zal moeten geven. Het is echter hard nodig dat de ondernemers, die uit een moeilijke periode komen, nu al de bezoekers kunnen ontvangen met de vrolijke geraniums in een mooie frisse roze kleur. Het zal de sfeer zeker verhogen.

Ellen van de Woestijne, voorzitter van de BIZ, heeft vorige week samen met wethouder Henk van Os de bloemetjes buiten gezet. De BIZ is blij dat de wethouder voor twee jaar budget heeft weten vrij te maken voor dit project. Het derde jaar is de BIZ aan de beurt om te zorgen dat er continuïteit zit in deze aankleding. 

Nu er licht aan het einde van de tunnel zit en we de Covid periode langzaam achter ons kunnen laten hopen de ondernemers in het winkelhart dat “Koop Lokaal” weer opgeld zal doen zodat we weer kunnen uitzien naar betere tijden.


Meer berichten