Afbeelding

Esther Vergeer op bezoek bij TV d’Oudelande

Sport

RIDDERKERK - Afgelopen zaterdag was het de tweede keer dit seizoen dat een voormalig professional tennisvereniging d’Oudelande bezocht. Nadat in de zomer al oud top 20 speler Sjeng Schalken het Oosterpark had bezocht, was het dit maal 7-voudig Olympisch kampioene Esther Vergeer die een bezoek bracht aan de tennisvereniging. Vergeer zou op deze dag een cheque in ontvangst nemen voor haar eigen Esther Vergeer Foundation.

Voorafgaande het bezoek werd eerst door de jeugd een gezelligheidstoernooi gespeeld, waarna de tenniskampioene arriveerde op het park. Na een korte presentatie over haar Esther Vergeer Foundation en het aansnijden van een gigantische taart verzorgd door bakkerij van der Linden, was het grote moment daar om de cheque uit te reiken. De tennisvereniging heeft in een zeer korte periode 1500 Euro voor het goede doel verzameld, een welkome gift voor de Esther Vergeer Foundation. Het bedrag zal worden aangewend om sportdeelname van kinderen en jongeren met een handicap te stimuleren.


Afsluitend vond er een tennisclinic plaats waarbij de jeugd met en zonder rolstoel het op mochten nemen tegen Esther Vergeer. Natuurlijk was er ook tijd om met Vergeer op de foto te gaan en een handtekening te vragen.
Het bezoek van Vergeer is de afsluiting van een bijzonder jubileum jaar voor tv d’Oudelande. Met nog 2 weken herfstcompetitie voor de boeg zal er in de komende weken nog hard worden gestreden om het kampioenschap voor zowel de jeugd als de senioren waarna alle pijlen weer op het seizoen 2015 zal worden gericht. Iedereen is van harte welkom om op donderdag, vrijdag, zaterdag of bij de jeugd op zondag het slotstuk van de competitie te mogen aanschouwen. Kijk voor de planning op www.deoudelande.nl

 

Advertenties uit de krant