Foto Jan van Gelder

RVVH verliest in blessuretijd van Quick Boys

RIDDERKERK - In een boeiende wedstrijd met een bizar scoreverloop verloor RVVH thuis met 2-3 van Quick Boys. RVVH kwam na een half uur op voorsprong door El Koubai. Na de rust duurde het nog 20 minuten alvorens Ruijter van grote afstand egaliseerde.

Waar iedereen dacht dat Quick Boys misschien wel zou doordrukken, dacht RVVH daar anders over en kwam middels van Dam een kwartier voor tijd weer op voorsprong. Dit leek een zege te worden voor Hercules maar in de blessuretijd kantelde de wedstrijd volledig. Eerst scoorde Woudenberg met het hoofd, waarna Verplancke met een heerlijke uithaal alsnog voor de Katwijkse winst zorgde. RVVH, met de nodige invallers bovendien, bleef beteuterd achter maar kon met een opgeheven hoofd het veld verlaten.