Foto's Jan van Gelder

RVVH flikt het: klasseperiodekampioen

RIDDERKERK - RVVH deed op het goed gevulde eigen sportpark wat het moest doen; namelijk met drie goals verschil winnen van Spijkenisse. Het werd 3-0 waardoor RVVH door is naar de halve finales om promotie naar de topklasse.

Daarin wacht dinsdagavond en zaterdagmiddag het Assense ACV. RVVH en Spijkenisse maakten er een gelijk opgaande wedstrijd van in de eerste helft zonder al te grote kansen. Na de rust veranderde dat. RVVH scoorde al rap de 1-0 middels Barradas en kwam halverwege deel twee op 2-0 door een strafschop van Pires Tavares. RVVH werd sterker en duwde Spijkenisse verder achteruit met verzorgd voetbal. De 3-0 kon niet uitblijven en viel ruim een kwartier voor tijd door Agatowski. Ondanks een bal op de binnenkant van de paal trok RVVH de 3-0 verdiend over de streep.