Afbeelding

Open met nieuw speelhuisje

Algemeen

RIDDERKERK - Een groot wiptoestel , een klein wiptoestel en een speelhuisje zijn de nieuwe aanwinsten voor het nieuwe speelseizoen van speeltuinvereniging "Dillenburg" in Slikkerveer. Op zaterdag 22 april wordt de opening gevierd met een feestelijke eerste speeldag.
Om 10.00 uur gaat de poort open en kan iedereen, groot en klein, de speeltuin aan de Anna Paulownastraat (achter het Dillenburgplein) gratis bezoeken. Zoals gebruikelijk is de speeltuin mooi versierd en klinkt er de gehele dag gezellige muziek. Ook de poffertjeskraam staat er weer en de kinderen van de leden krijgen weer gratis poffertjes en limonade. Als bezoekers op deze dag lid worden, kunnen hun kinderen hier ook van profiteren. Verder kan men op het terras of op een bankje genieten van een frisdrankje, ijsje of broodje worst.Op Koningsdag 27 april is de speeltuin open vanaf 13.00 uur. Een dagkaartje voor niet leden kost dan € 1,00 per kind en de ouders hebben gratis toegang.

Lidmaatschap
Lid worden van de speeltuinvereniging kost € 14,00 per jaar voor het hele gezin. Dagkaartje voor niet leden € 1,00 per kind. In de speeltuin liggen informatiebladen met onder meer de openingstijden. Hiervoor kan men ook de website raadplegen: www.speeltuindillenburg.nl. De mogelijkheid bestaat om een kinderverjaardag in de speeltuin te houden buiten de openingsuren. Tarieven voor leden en niet leden zijn echter wel verschillend. Voor meer informatie en afspraken kan men terecht bij speeltuinoppas mevrouw Schouten: 0180-415024 of riet-schouten@live.nl.

Advertenties uit de krant