Logo decombinatieridderkerk.nl

Reserveren voor speeltuin aan Tegelpad

Speeltuinvereniging Slikkerveer opent de poort weer op zaterdag 30 mei. Bij de speeltuin aan het Tegelpad gaat het er voorlopig wel anders toe dan gebruikelijk. De openstelling is vooralsnog twee dagen: op woensdag en zaterdag met twee speelvakken (13.30 tot 15.00 uur en 15.30 tot 17.00 uur). Om een veilig bezoek te kunnen waarborgen is inschrijving noodzakelijk.

Per speelvak mogen maximaal 20 kinderen in de speeltuin van Speeltuinvereniging Slikkerveer. Dat is de reden dat er de komende weken via inschrijving wordt gewerkt.
Per kind mag er maximaal één ouder/verzorger mee naar binnen. Wanneer een kind oud genoeg om is om zelfstandig in de speeltuin te spelen wordt aangeraden om thuis te blijven of hem/haar te brengen tot de poort.
 Bij het betreden en verlaten van de speeltuin staan reinigings/desinfectiemiddelen klaar. De sanitaire voorzieningen van de speeltuin zijn gesloten. Ook het clubgebouw is dicht en het winkeltje is gesloten. Kinderen t/m 12 jaar hoeven in de speeltuin geen anderhalve meter afstand te houden.

Vanwege alle maatregelen zijn er geen abonnementen verkrijgbaar. Verkocht worden alleen dagkaarten ((€1,-) en 10-strippenkaarten (€7,50). Er moet bij voorkeur met pin betaald worden. De entree geldt alleen voor het speelvak waarvoor is ingeschreven. Via de site kan men de komst ook annuleren: www.speeltuinslikkerveer.nl.

Meer berichten