Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>De bezorgservice van Uber Eats is er nu ook voor de Ridderkerkers</p>

De bezorgservice van Uber Eats is er nu ook voor de Ridderkerkers

Bezorgdienst Uber Eats nu beschikbaar Ridderkerk

RIDDERKERK - Uber Eats is met ingang van vandaag beschikbaar in Ridderkerk. De keuze voor deze uitbreiding is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Ridderkerk veel interesse is in de bezorg-app. 

Uber Eats werkt in Ridderkerk samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s en Subway hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van restaurants zoals Dunkin’ Donuts en Bram Ladage aan huis bezorgd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Ridderkerk het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

App

Het bestellen met de app gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. 

Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor tenminste 20 euro aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM2021 €10,- korting op de eerste twee bestellingen. De code is geldig tot 31-06-2021. Deze code is niet geldig in combinatie met andere promocodes en enkel voor nieuwe gebruikers.

Meer berichten