Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Zo zien de paaltjes met de nieuwe bordjes eruit.&nbsp;</p>

Zo zien de paaltjes met de nieuwe bordjes eruit. 

Nieuwe wandelroutebordjes in het Waalbos

RIDDERKERK - Sinds 1 mei staan op de wandelroute paaltjes in het Waalbos ook bordjes van Bezoekerscentrum de IJsvogel. Die bordjes wijzen wandelaars de weg naar het bezoekerscentrum waar ze ook gebruik kunnen maken van het toilet.

In het bezoekerscentrum vinden de wandelaars wandelroutes door het gebied. Ook kan men er (als alles weer open mag) binnen terecht voor koffie met al of niet een stukje appeltaart. Zitten is er nu alleen mogelijk op het terras. Tijdens de openingsuren kan men wel iets bij het ‘loket’ afhalen.

ANWB Gastvrijpunt

Bij het bezoekerscentrum is ook aan de fietsers is gedacht. Het bezoekerscentrum van het Waalbos is ANWB Gastvrijpunt geworden. Dat betekent dat het bezoekerscentrum nu op de ANWB knooppuntenroutekaarten staat. 

Fietsers kunnen bij de IJsvogel terecht voor kleine fietsreparaties, banden plakken, routeinformatie en natuurlijk voor het opladen van de accu. Binnenkort kan er zelfs geladen worden met zonnestroom van de zonnepanelen, die al op het terrein van het gebouw zijn geplaatst.

Meer berichten