Afbeelding
advertorial

Kleurrijke kapsalon voor jong en oud

Algemeen

Hairstudio III is al ruim dertig jaar een begrip op het Vlietplein. Jong en oud weet de weg te vinden naar de kapsalon, die steeds met de tijd is blijven meegaan. 


“Stilstaan is er bij ons niet bij” beaamt kapster Judith van den Berg, die met haar team up-to-date blijft met de nieuwste technieken en trends. “We mogen ons echt wel experts noemen in haarkleuren. We kunnen met een haarkleuring zorgen voor een hele nieuwe coupe of met highlights zorgen voor de juiste accenten. Voor het kleuren werken we met producten van Matrix. Deze kleuren zijn onderling volledig mengbaar, waardoor er voor iedereen een eigen tint te creëren is. Met de juiste verzorging kan het ook heel lang mooi blijven” licht de haarspecialiste toe.

Minibieb
Hairstudio III zorgt ook voor verlevendiging van het Vlietplein. Voor de deur heeft de salon een eigen minibieb met boeken, tijdschriften en puzzels. “Soms zijn mensen verbaasd dat ze het gratis mee mogen nemen. Het is ook niet verplicht om er iets voor terug te zetten. Gelukkig snapt bijna iedereen dat dit alleen een succes kan zijn als je ook iets uit je eigen kast aanbiedt” zegt Judith.

Regelmatig zijn er klanten die antieke kappersspullen aanbieden. Dit zijn niet voor in de minibieb, maar voor de vitrines in de salon. “Het is heel verrassend waarmee mensen soms voor de dag komen. Er staan dingen bij waar ik het bestaan niet vanaf wist. Oudere klanten kunnen het me nog allemaal vertellen” aldus de kapster over dit nostalgische hoekje.

Actie met Matrix
Heel de maand december heeft Hairstudio III een actie met verzorgingsproducten van Matrix. Een shampoo en conditioner van dit professionele merk zijn samen voor € 18,95 verkrijgbaar. Dat is bijna vier euro voordeliger dan normaliter wordt afgerekend.
Hairstudio III is gevestigd aan het Vlietplein 240. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur (op donderdag tot 20.00 uur) en zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. Voor een afspraak kan men bellen naar 0180-423887.

Advertenties uit de krant