Afbeelding

Middag voor huidverbetering

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag 17 maart is er bij Boumans Beauty in Ridderkerk een demonstratiemiddag met het huidverbeteringsproduct Thera Vine.
Iedereen is deze middag in de schoonheidssalon aan de Watermolen 36 in Drievliet welkom voor het bijwonen van een demonstratie en/of het ontvangen van een gratis huidanalyse. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en een goodiebag na afloop. Schoonheidsspecialiste Bianca Boumans heeft hoge verwachtingen van deze dag die ze samen met Thera Vine mag presenteren. "Deze producten bieden oplossingen voor een gedehydrateerde huid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne en acnelittekens" zegt ze enthousiast.
TheraVine is een baanbrekend Zuid-Afrikaans merk op basis van de Pinotage wijndruif, inheemse therapeutische plantenextracten en etherische oliën. Deze werkstoffen worden in de hoogst toelaatbare concentraties toegevoegd voor een uniek trio concept met vinotherapie, aromatherapie en geavanceerde huidtechnologie. "En dit alles zonder schadelijke stoffen" merkt Bianca Boumans op: "Deze producten bevatten geen schadelijke alcoholen en geen schadelijke parfums of geurstoffen. Evenmin bevatten ze schadelijke petrochemische stoffen of minerale olie."
De demonstratiemiddag is van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.boumansbeauty.nl of 06 1403 4537

Advertenties uit de krant