Logo decombinatieridderkerk.nl
Handen desinfecteren voor bezoek aan de galerie
Handen desinfecteren voor bezoek aan de galerie

Galerie ImSpa gaat weer open

RIDDERKERK - De galerie van Studio Imspa in Ridderkerk gaat weer open. Na de sluiting als gevolg van de coronamaatregelen kan er vanaf vrijdag 5 juni weer kunst worden bekeken aan de Scheepmakerstraat 23.

Ook hier gelden vooralsnog wel de nodige beperkingen. In de galerieruimte kan men maximaal zes mensen tegelijk ontvangen. De bezoekers moeten daarbij onderling de anderhalve meter afstand in acht nemen. Voor binnenkomst wordt men gevraagd om de handen te ontsmetten met desinfecterende gel. “Handen geven we niet, maar het welkom zal er niet minder om zijn” aldus Wilma en Martin Impelmans.
De herstart van galerie Imspa wordt gevierd met de speciale expositie “Passie”. Het galeriepaar koos hiervoor een aantal werken die aan het begin van hun passie voor kunst staan.

Grenze(N)Loze Kunst
2020 had voor galerie een bijzonder jaar moeten worden. Geïnspireerd door “75 jaar Vrijheid” zou er veel aandacht zijn vanuit allerlei culturele en niet-culturele hoeken iets moois worden gemaakt. Vanuit Imspa’s samenwerking met Stichting Grenze(N)Loze Kunst zou nu het project “75 jaar Vrijheid en verworven Vrijheden” zijn gestart. “Samen met kunstenaars, ouderen en jongeren zou er een mooi kunstevenement draaien. Dit is uiteraard uitgesteld naar na de zomervakantie. Exacte data zijn nog niet bekend” aldus Wilma Impelmans.
De expositie “Passie” kan worden bezocht op vrijdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur. Voor een bezoek op een ander tijdstip kan men telefonisch contact opnemen: 0180-415969 / 0653268995 / 0653421596. Een officiële opening is er dit keer niet. Bij mooi weer kan er wel buiten iets lekkers te drinken worden aangeboden. Voor meer informatie: www.imspa.com.

Meer berichten