Afbeelding

Expositie in galerie Kleinkunst

Algemeen

Marja Euser vierde afgelopen zaterdag de opening van haar expositie in galerie Kleinkunst. De Rotterdamse toont in de expositieruimte van winkelcentrum De Ridderhof kleurrijk en veelzijdig werk met gemengde technieken.

Marja Euser geeft al vele jaren teken- en schilderlessen en workshops. Ook stond ze vele jaren op beurzen om demonstraties met nieuwe (verf)materialen te verzorgen. Ze heeft zich hiermee ontwikkeld met vele stijlen en technieken. Daarbij schuwt ze in haar persoonlijke werk het experiment niet. Doekjes waarmee ze haar penselen bij het aquarelleren schoonmaakt zijn bijvoorbeeld uitgegroeid tot ware kunststukjes na bewerkt te zijn met onder meer acrylverf. Ook vindt Marja het leuk om haar schilderwerk er 'ouder' uit te laten zien.

Workshop
Op zaterdag 22 juli presenteert Marja een workshop ´Mixed Media´ in de expositieruimte. De deelnemers kunnen met gemengde technieken aan de slag met doek, dat na bewerking lijkt op schilderwerk op een blok hout of een stuk metaal. Rechts van de entree hangen verschillende voorbeelden van zulk werk. De ongeveer drie uur durende werkshop begint om 11.00 uur. Deelname kost € 47,50 per persoon, inclusief lunch. In verband met de inkoop moet men snel aanmelden via resuem2@hotmail.com of 06 4180 6350.

De expositie loopt tot eind augustus. Galerie Kleinkunst (Ridderhof 41) is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertenties uit de krant