Logo decombinatieridderkerk.nl
Rembrandtdag in het Kasteel van Rhoon.
Rembrandtdag in het Kasteel van Rhoon. (Foto: )

Dag van Rembrandt

RHOON – Op zondag 27 oktober houdt de evenementencommissie van stichting Kasteel van Rhoon een tweetal theatervoorstellingen in het kader van Rembrandtdag. Het betreft twee op elkaar aansluitende optredens in de Empirezaal en de Kerkzaal van het Kasteel van Rhoon over het leven en het werk van Rembrandt. De voorstellingen zijn separaat te bezoeken maar ook in een combi, na elkaar om 14 uur en 15.30 uur.

Niels Brandaan over het leven van Rembrandt. In het kader van het Rembrandtjaar 2019, ontwikkelde Niels Brandaan de voorstelling Rembrandt. In deze vijftig minuten durende vertelvoorstelling poogt Niels Brandaan de mens Rembrandt, in al zijn grootheid en gebreken een klein beetje dichter bij te brengen.

Hans Visser & Irene Filippova over het werk van Rembrandt. Zij nemen het publiek mee naar de Gouden Eeuw. Ze vertellen het levensverhaal van Rembrandt, begeleid door eigen muziek en met projecties van Rembrandts schilderijen. Weinigen schoppen het zo ver dat alleen het noemen van hun voornaam voldoende is om te weten over wie we het hebben. Kunstschilder Rembrandt van Rijn kreeg het voor elkaar.

Combitickets
Beide voorstellingen bekijken kan ook. In plaats van 10 euro per voorstelling kan een combi-ticket worden gekocht voor 15 euro. Kinderen van 10 -16 jaar hebben vrije toegang.
Info en tickets: www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.

Meer berichten