Afbeelding

Vertrekkende spelers bij Rijsoord uitgezwaaid

Algemeen

RIDDERKERK - Het is vv Rijsoord toch nog gelukt om afscheid te nemen van de vertrekkende spelers en trainer van onze eerste selectie. Er is al genoeg geschreven over de gekke tijd waar we allemaal mee te maken hebben.

"Dan is het toch goed om met elkaar, een korte of langere periode bij onze club, op een goede manier af te sluiten" vond het bestuur van Rijsoord.
En dus waren Ragip Ozrak, Jimmy van der Vaart, Casper Gerritse, Desley de Wolf, Romain van Bruggen, Stephan Ooms, Berry de Groot en trainer Marco van Rijn naar het Kraaiennest gekomen om afscheid te nemen.
Bestuurslid TZ, Emo van Dijk, had voor iedereen een persoonlijk dankwoord(je) én een foto op canvas als blijvende herinnering aan hun tijd bij Rijsoord. Dat werd door de mannen in ieder geval op prijs gesteld. Uiteraard is er voor de op deze avond niet aanwezige Mike van Dongen, Nelson Costa de Brito en Marcello Gomes da Veiga ook zo’n herinnering beschikbaar. Zij waren helaas verhinderd om samen met de anderen af te zwaaien.
Rijsoord wil de vertrekkers nogmaals bedanken voor hun inzet voor onze mooie club en wenst ze veel sportief succes toe bij de verschillende clubs waar ze hun wedstrijden zullen gaan spelen.

Advertenties uit de krant