Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Dertig paspoppen in het zonnetje op het terras aan de Waal.</p>

Dertig paspoppen in het zonnetje op het terras aan de Waal.

Vol terras bij Ross Lovell met paspoppen als gasten

RIDDERKERK - Ook het terras van Ross Lovell aan de Waal ging op 2 maart jl. open: onder het genot van drankjes, hapjes en gezellige muziek, genoten 30 gasten van de opening van het terrasseizoen. Uiteraard werd rekening gehouden met de 1,5 meter-maatregel en mochten alleen gezamenlijke huishoudens bij elkaar aan een tafel zitten. 

Gerrit van den Berg, eigenaar van Ross Lovell, hoopt dat het snel werkelijkheid wordt en dat ze in plaats van de 30 paspoppen die nu het grote terras bezetten, echte gasten mag verwelkomen: “Ze kunnen ons niet langer meer dichthouden. Perspectief moet nu echt geboden worden. Met deze actie willen we laten zien dat wij op een verantwoordelijke manier ons terras prima kunnen openen.

Bezoek horeca meer waarderen

Ondanks de omstandigheden blijft het horecapaar van Ross Lovell positief. “Ons restaurant ondergaat een metamorfose, we doen nog steeds aan take-away, de gerechten op de nieuwe menukaart worden heerlijk en we zijn bezig met het werven van extra personeel om ons vaste team verder uit te breiden, zodat we kunnen gaan vlammen zodra we weer open mogen” hoopt Isabella van den Berg-Wildtham snel op betere tijden: 

“Alles waar je al die jaren hard voor hebt gewerkt, zie je verdampen. Dankbaar zijn we voor de steun die we krijgen, maar elke maand moeten we flink bijleggen. We proberen vooruit te blijven kijken en hopen nog heel lang te mogen blijven bestaan. Ik roep graag al mijn collega-ondernemers op om positief te blijven en nog even te vechten. Ik weet zeker dat iedereen straks een bezoek aan een horecabedrijf nog meer zal waarderen dan voorheen...’ aldus Isabella van den Berg-Wildtham.

Meer berichten