Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Beachhandbal wordt bij Drechtsteden aangeboden van april t/m september op het Reyerpark in Ridderkerk-West. </p>

Beachhandbal wordt bij Drechtsteden aangeboden van april t/m september op het Reyerpark in Ridderkerk-West.

Tientallen beachhandballers aanwezig bij introductie van Drechtsteden

RIDDERKERK - Nu de maatregelen enigszins zijn versoepeld, gaan ook de sporters weer naar buiten. De handballers van de Drechtsteden namen zondag 30 mei het voortouw in Ridderkerk.

Op het Reyerpark werd op het Beachveld een Beach Handbal Introductie voor de trainers van Drechtsteden gegeven. Het Nederlands Handbal Verbond organiseert deze bijeenkomsten deze zomer door het hele land. Maar liefst 20 enthousiaste meiden en jongens lieten zich van hun beste kant zien zodat Tom de Bruin de kneepjes van het vak kon laten zien en uitleggen. 

Twee groepen

Een leerzame middag waarbij er naar lieve lust vliegertjes en pirouettes werden geleerd, zodat de spectaculaire kant van deze mooie sport goed getoond werd. 

Beachhandbal wordt bij Drechtsteden aangeboden van april t/m september op het Reyerpark in Ridderkerk-West. Dit jaar nog op de zondagen 6 en 13 juni van 11.00 tot 12.00 uur de jongste kinderen van 8 tot 12 en van 12.15 tot 13.45 uur de oudere jeugd van 13 tot 19 jaar. Meedoen? Mail naar beach-drechtsteden@hotmail.com..

Meer berichten