Afbeelding

Auti-team Slikkerveer ontvangt bijdrage uit Sector Binnenvaart

Sport

RIDDERKERK – Afgelopen zaterdagochtend mocht jeugdvoorzitter Bert Schouten van sv Slikkerveer een bedrag van maar liefst € 3200,- in ontvangst nemen van Ad Scheepbouwer namens diverse bedrijven uit de Binnenvaart voor het auti-team.

,,Het auti-team van Slikkerveer werd afgelopen najaar zelfs landelijk nieuws middels repotages in het NOS-Journaal, RTL Nieuws en het Jeugdjournaal. Dit seizoen hebben verschillende verenigingen waaronder Slikkerveer de handen ineen geslagen en wordt er voor het eerst in een aparte interne competitie gevoetbald. Vanaf volgend seizoen kan er onder de vlag van de KNVB aan een nog nieuw op te zetten officiële competitie worden deelgenomen door de kinderen met autisme. Ik wil daar als ouder graag mijn steentje aan bijdragen, dus heb ik in de Binnenvaartbranche een heleboel bedrijven benaderd of zij daarbij willen helpen. Samen zijn we gekomen tot dit bedrag en daar zijn we heel blij mee´´, aldus initiator Ad Scheepbouwer van firma Eurokor Barging.

,,Wij van Slikkerveer zijn echt heel blij met deze gift voor ons auti-team, dat binnen de vereniging een warme en speciale plek heeft. Met dit bedrag kunnen we de groei binnen de club van het voetbal voor kinderen met autisme goed opvangen en iedereen voorzien van professionele materialen en kleding, want binnenkort gaan we starten met een tweede team. Dus wij zijn op voorhand zeer blij met deze bijdrage en gaan dit goed besteden´´, besluit jeugdvoorzitter Bert Schouten

Advertenties uit de krant