Jubileum voor vv Rijsoord

Sport

RIDDERKERK - Een jubilaris van 90 jaar. Dat mag de V.V. Rijsoord binnenkort genoemd worden. Een mooie mijlpaal in de geschiedenis van de voetbalvereniging en haar aanverwante verenigingen als de supportersvereniging en de business club van de V.V. Rijsoord. Ook een mooi moment om bij stil te staan en even terug te kijken.

Een jubileumcommissie, bestaande uit Wim de Rooij, Leen Kruithof, Wim van Wingerden, Henk Marien en Cees van der Steen, heeft zich de afgelopen maanden bezig gehouden met de vraag op welke wijze invulling aan het jubileum gegeven kan worden. Met het bestuur is afgesproken dat geen uitbundig feest zal worden gevierd, maar dat op een drietal dagen toch even stil wordt gestaan bij het jubileum. Want niet iedere vereniging haalt tenslotte de leeftijd van 90 jaar.

Donderdag, 15 mei zal als officiële start van het jubileum een fototentoonstelling worden geopend. Het is dan ook de officiële datum van het jubileum. Dammes Dorsman zal zorgen dat er mooie foto's vanuit het verleden tentoongesteld zullen worden en aan de opening van de tentoonstelling zal gelijk een klein feestelijk tintje worden gegeven. Want ook anderen mogen weten dat onze vereniging 90 jaar bestaat. Een dag later, vrijdag 16 mei, wordt er op de vereniging een bedrijventoernooi georganiseerd. Het is de bedoeling om de sponsoren te vragen met een team te komen en er een mooie avond van te maken. Tegen 21.30 uur zal het toernooi beëindigd zijn. Meer informatie op de website van de voetbalclub.

Advertenties uit de krant