Afbeelding

Harmonie Slikkerveer plaatst zich dubbel voor NK

Algemeen

RIDDERKERK - De drumband van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer heeft op zaterdag 5 november goed gepresteerd op het KNMO-concours in Schiedam. Zowel de jeugdgroep als de volwassengroep heeft zichzelf geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap.

Na maandenlange voorbereiding was het afgelopen zaterdag het eerste concours van Harmonie's jeugddrumband.  Op sommige gezichten was de spanning al goed te zien, maar dat hoort er natuurlijk bij. Om 10.15 uur moesten laten zien wat ze konden. Het ging super! Iedereen was erg tevreden en bij de bekendmaking van de punten was iedereen super enthousiast. Het optreden van de jeugdgroep werd gewaardeerd met  81.67 punten, waarmee ze zijn geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap! Ze waren allemaal super enthousiast.

In de middag was het showtime voor de grote drumband. Ook zij hadden zich maandenlang voorbereid. Ook dit optreden verliep tot volle tevredenheid.  In de finale kregen zij te horen dat ze super hebben gepresteerd. Ze zijn beoordeeld met 85.50 punten, en hiermee dus ook geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap.

Om dit dubbele succes te vieren hebben alle leden en supporters met elkaar een feestje gevierd in het muziekcentrum in Slikkerveer, onder het genot van een drankje en Chinees of pizza. Ze kijken allemaal erg uit naar het Nederlands Kampioenschap. Voor de grote drumband is het alvast een goede voorbereiding voor het Wereld Muziek Concours aankomende zomer.

Advertenties uit de krant