Tessa deed het goed bij de eerste districtswedstrijd
Tessa deed het goed bij de eerste districtswedstrijd

Mooie scores in Amsterdam

Algemeen

Zaterdag 12 januari was de eerste districtswedstrijd in Sloten-Amsterdam voor instap N3 meisjes. Tessa nam hieraan deel voor de A-selectie van OKK Ridderkerk.
Haar eerste toestel bij deze wedstrijd was de rekstok. Die oefening ging erg goed. Tessa zag haar uitvoering beloond met een score van 12.500
Op het tweede toestel, de balk, turnde Tessa ook heel netjes en strak. Helaas ging ze er alleen af met de radslag. Haar score kwam daardoor uit op 11.600.
Op de vloer liet het OKK-talent een hele mooie oefening zien met een goede eerste serie (arabier-flikflak). De spreiding bij de sprongetjes was wat klein en bij de overslag waren de benen gebogen, maar de rest van haar oefening was echt netjes afgewerkt. Met alle plussen en minnen was de score goed voor12.200.
Op sprong moest Tessa eerst een hurksalto springen. Die was mooi hoog, maar met een klein stapje bij haar landing. Score 13.150. Als tweede sprong moest ze overslag over de pegases doen. Ook deze sprong was mooi ruim met een goede afduw. Score: 12.750.
Tessa kwam zo tot een totaalscore: 49.225, wat goed bleek voor een hele mooie negende plaats.

Advertenties uit de krant