Logo decombinatieridderkerk.nl

Facet Ridderkerk opent accommodaties

RIDDERKERK - Na de versoepelingen van de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus die zijn afgekondigd door de Rijksoverheid, opent ook Facet Ridderkerk voorzichtig haar accommodaties. De Loods gaat vanaf 5 juni open. Vanaf 8 juni zijn bezoekers van WVC Bolnes weer welkom tijdens de inloop en is ook de balie van het kantoor aan de Schoutstraat 5 geopend voor bezoekers op afspraak. Op de buurtsportlocaties in Bolnes en Slikkerveer zijn weer beheerders aanwezig. 

De Loods geopend voor dj- en jamsessies
Vanaf vrijdag 5 juni opent jongerencentrum De Loods haar deuren op voor dj’s, muzikanten en één gast per dj/muzikant. Er worden wel regels gehanteerd. Zo moeten bezoekers zich vooraf aanmelden en een settijd reserveren. Er is plaats voor 10 dj’s of muzikanten per avond. Ook worden er hygiënemaatregelen getroffen en is alleen contactloos betalen mogelijk. Alle regels vind je op www.deloodsridderkerk.nl.

Openstelling wijkcentra
Wijkvoorzieningencentrum Bolnes opent op 8 juni haar deuren voor bezoekers. Er worden nog geen activiteiten georganiseerd. De accommodatie is toegankelijk van 8.30 tot 17.00 uur voor 30 bezoekers en het is voortaan alleen mogelijk om contactloos (met pin) te betalen. Bij binnenkomst worden bezoekers gevraagd hun naam en handtekening en tijdstip van binnenkomst en vertrek te noteren. Ook wordt u gevraagd of u klachten heeft voordat u de accommodatie betreedt. De richtlijnen vanuit het RIVM worden strikt nageleefd.

Wijkcentrum West opent waarschijnlijk begin juli haar deuren voor bezoekers van de inloop. Er worden dan ook maaltijden aangeboden. Ook daar worden nog geen activiteiten georganiseerd. De accommodatie is toegankelijk voor 30 bezoekers en ook in dit wijkcentrum is het voortaan alleen mogelijk om contactloos (met pin) te betalen.

Opening kantoor Schoutstraat 5
De baliemedewerkers van Facet Ridderkerk staan vanaf 8 juni weer klaar voor mensen met dringende vragen. Facet roept nog steeds iedereen op om zo veel telefonisch contact op te nemen via 0180 – 432 350 . U kunt uw vragen stellen aan de baliemedewerkers en wordt teruggebeld om een afspraak te maken.
Ook de belastingservice start op 8 juni, ook hier alleen op afspraak. Er kan uitsluitend contactloos (met pin) worden betaald.

Opening jongerensozen
Facet is nog aan het onderzoeken of zij per half juni een soos kunnen openen, welke soos dit is en hoe dan te werk te gaan. Zodra hierover meer bekend is, wordt er een nieuwe update geplaatst op de website www.facetridderkerk.nl en wordt hierover gecommuniceerd via social media.

Buurtsportlocaties
Op de buurtsportlocaties in Bolnes en Slikkerveer zijn beheerders aanwezig. Er is toezicht en de sport- en speluitleen in Bolnes is geopend op maandag en dinsdag van 11.30 tot 19.00 uur en donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.30 tot 20.00 uur en in Slikkerveer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur.

Meer berichten