Logo decombinatieridderkerk.nl
<p>Dit gebeurt op donderdag 20 mei van 9.30 tot 11.30 uur in de tuin van Bij Bosshardt aan de Burgemeester van Wayfortstraat 32. </p>

Dit gebeurt op donderdag 20 mei van 9.30 tot 11.30 uur in de tuin van Bij Bosshardt aan de Burgemeester van Wayfortstraat 32.

Tips voor de tuin tijdens workshop voor vrijwilligers

RIDDERKERK - Voor vrijwilligers die werken als tuinklusser bij kwetsbare bewoners of in het tuinonderhoud van de club of kerk organiseert Facet Vrijwilligerssteunpunt in samenwerking met Present en de gemeente Ridderkerk een praktische workshop ‘Tuinonderhoud’.

Dit gebeurt op donderdag 20 mei van 9.30 tot 11.30 uur in de tuin van Bij Bosshardt aan de Burgemeester van Wayfortstraat 32. Tijdens de workshop leert een deskundige hovenier van de gemeente Riderkerk jou op een leuke manier de fijne kneepjes van het vak. Zo krijgt men tips voor snoeien en weghalen van onkruid.

Deelname aan de workshop is gratis. Heb je interesse? Meld je aan via de Vrijwilligersacademie: https://vrijwilligersacademie.facetridderkerk.nl/. Een gratis account aanmaken voor de Vrijwilligersacademie is eenvoudig en eenmalig, zolang je vrijwilliger bent. Neem voor meer informatie contact op met Suat Tas, Facet Vrijwilligerssteunpunt via vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl of 0180-430440.

Meer berichten