Aan tafel bij Ross Lovell met zelfgeplukte kruiden
Aan tafel bij Ross Lovell met zelfgeplukte kruiden

Workshop Koken met kruiden uit Waalbos

Algemeen

RIDDERKERK - Op zaterdag 16 juli organiseert Stichting Natuurbeheer Waalbos in samenwerking met Ross Lovell een workshop koken met kruiden uit het Waalbos.

De workshop start om 10.00 uur op het parkeerterrein van Ross Lovell. Na een toelichting over wat welke verzameld gaan worden, gaan de het Waalbos in, waar elk groepje de kruiden verzameld voor een te maken gerecht. Ook word bekeken welke planten er groeien en wordt toegelicht hoe men die kan herkennen. Na het Waalbos gaat men in groepjes aan de slag met het helpen bereiden van de gerechten. Gerrit van den Berg en zijn personeel van Ross Lovell zullen ook iets maken van de kruiden die verzameld zijn. De kok zal toelichten hoe hij deze schotel heeft gemaakt. Met elkaar zal men de bereide gerechten opeten. Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. De workshop duurt tot ongeveer 14.00 uur. Deelname kost € 25,- per persoon. Er kunnen maximaal 20 mensen meedoen. Aanmelden kan bij Christa Groshart: 0180-428262 of info@onswaalbos.nl.
Stichting Natuurbeheer Waalbos (SNW) is opgericht in januari 2015 en wil in samenwerking met Staatsbosbeheer middels beheer, recreatie en educatie het Waalbos tot een interessant natuurgebied te maken waar iedereen van jong tot oud in de toekomst graag naar toe zal gaan.

Advertenties uit de krant